Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§:n mukainen tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Ilari Group Oy,
y-tunnus 2663443-1
Antinkatu 10
74101 Iisalmi

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Mikko Mulari
PL 3, Antinkatu 10
74101 Iisalmi
info@ilaritools.fi
044 979 0134

Rekisterin nimi

Ilaritools.fi asiakasrekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen sekä silloin, kun informoimme tilaukseen liittyvissä asioissa. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan sähköpostiosoite
  • Asiakkaan postiosoite, postinumero, -toimipaikka ja maa
  • Asiakkaan puhelinnumero
  • Yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot
  • Asiakkaan tilauksen tekemiseen tai rekisteröintiin käyttämä verkkokaupan kieli ja valuutta sekä kauppaversio

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palveluiden käytön ja asiakaspalvelun yhteydessä. Palvelutietoa kerätään asiakkaan käyttäessä palveluita. Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan hankkia ja päivittää lainsäädännön mahdollistamissa tapauksissa asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin myös ulkoisista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta IlariGroup Oy:n ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja selvittämisessä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Ilari Group Oy:n hallinnoiman verkkokaupan tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus ja käytettävyys varmistetaan parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan Ilari Group Oy:n ennalta määrittämän henkilön toimesta.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Ilari Group Oy
Antinkatu 10
74101 Iisalmi

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen oikaisupyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä mainittuun osoitteeseen.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot voimassa 01.01.2015 lähtien.

1.Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu Ilari Group Oy:n (y-tunnus: 2663443-1) verkkokaupan sivuilla osoitteessa www.ilaritools.fi (jatkossa Ilaritools). Tilauksesta tulee osapuolia sitova, kun Ilaritools on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaalle. Ilaritools pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, jos tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on ongelmia.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti.

Tilauksen käsittelyaika normaalisti 1-5 arkipäivää.

2.Hinnat ja toimituskulut

Voimassaolevat hinnat ilmoitetaan Ilaritools verkkokaupan sivuilla. Hinta sisältää arvonlisäveron (ALV) 24 %. Ilaritools pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Toimituskulut riippuvat tuotteiden koosta sekä painosta ja niiden suuruus lasketaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä. Toimituskulut ovat nähtävillä ostoskorissa heti, kun tuote on lisätty ostoskoriin.

3.Maksaminen

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan ennen tilauksen toimittamista. Maksaminen tapahtuu Paytrail-palvelun kautta. Yritys- ja yhteisöasiakkailla (y-tunnus) on mahdollisuus tilata laskututusjärjestelmämme kautta, jolloin asiakkaalle lähetetään toimitetusta tilauksesta lasku maksuehdoilla 14 pv netto.

4.Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

5.Reklamaatiot

Asiakkaan tulee välittömästi, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa, tehdä reklamaatioilmoitus väärin toimitetusta tai virheellisestä tuotteesta Ilaritoolsin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät Ilaritools.fi verkkokaupan sivuilta.

6.Ylivoimainen este

Ilari Group Oy:n verkkokauppa (Ilaritools.fi) ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on Ilari Group Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, tulipalot, sota tai sen uhka, kapinat, mellakat ja työtaistelutoimenpiteet.

7.Riitojen ratkaisu

Tätä sopimussuhdetta koskeviin riitaisuuksiin sovelletaan Suomen lakia.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit